Over … Overbuur

Bewonersparticipatie kan ingewikkeld zijn, zeker als je uit bent op een vruchtbaar en duurzaam resultaat.

Overbuur helpt organisaties graag met:

  • Procesondersteuning bij pilots, projecten en integrale beleidsontwikkeling
  • Masterclasses, scholing en workshops over bewonersparticipatie
  • Teamcoaching en individuele coaching
  • (Belevings)onderzoek in wijken, dorpen en buurten

Overbuur¬†is mijn ‘eenmanszaak’¬†maar ik werk zelden alleen. Ik werk nauw samen met de opdrachtgever, meestal binnen een klein team. Om mij heen heb ik een vertrouwd, nog steeds groeiend netwerk van gelijkgestemden met aanvullende kwaliteiten. Wij schakelen elkaar regelmatig in om te leren, elkaar te inspireren en ons werk nog beter te doen. We delen de overtuiging dat je in je eentje misschien sneller gaat, maar samen verder komt!

Nieuwsgierig geworden? Bel of mail gerust, dan kijken we samen of ik iets voor jou of je organisatie kan betekenen.

Hartelijke groet, Anja Maas

Webdesign: Marc Verburg | Tekeningen Anja Maas i.s.m. Marc Verburg